Veelgestelde vragen

FAQ – Veelgestelde vragen

Binnen mijn Ouderenfonds zijn er verschillende onderdelen waar vragen over binnen komen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen opgenomen, verdeeld naar de onderwerpen die binnen de website te vinden zijn.

Algemeen

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Ga naar Inloggen of klik op "Inloggen" rechts bovenin het scherm vanuit dit scherm kunt u of inloggen of onder in het scherm kiezen voor de optie Klik hier om u aan te melden . Vul uw gegevens in op het formulier en klik op “Verstuur” of neem zelf contact op met nationaal ouderenfonds.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Via het scherm waarmee u kunt Inloggen ziet u naast de login button de optie Wachtwoord vergeten. U komt nu op de pagina terecht waar u het wachtwoord kunt laten resetten (uw nieuwe wachtwoord ontvangt u per mail). Controleer voor de zekerheid ook uw spam box. Let op: het e-mailadres dat u hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waar u mee inlogt.

Mijn postcode wordt niet herkend bij mijn inschrijving

In dit geval vul je al jouw eigen gegevens in. Als postcode en huisnummer kun je die van het Ouderenfonds opgeven nl.: 3811 MG huisnummer 30. In het motivatieveld kun je dan jouw eigen postcode, straatnaam en huisnummer vermelden. Wij passen de gegevens dan handmatig aan naar jouw adres.

Wensen

Op de prikbord pagina moet ik inloggen, waarom is dat?

Wij hebben ervoor gekozen om deze alleen te tonen aan vrijwilligers die wij goed kennen.

Waar dient het wensenoverzicht voor?

Op het prikbord kunnen ouderen van zelf vragen plaatsen. Op deze manier kunnen vrijwilligers zelf een keuze maken uit een geschikte vraag of wens.

Hoe kan ik een bepaald bericht vinden?

Door middel van de zoek filters bovenin kunt u uw zoekopdracht verfijnen. Ook kunt u direct een bepaald bericht opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Wie kunnen de berichten die ik op het prikbord zet zien?

Alle vrijwilligers van nationaal ouderenfonds die de mogelijkheid hebben om in te loggen op mijn Ouderenfonds hebben toegang tot uw geplaatste berichten en kunnen daarop reageren.

Hoe reageer ik op een bericht?

Zoek een vraag- of aanbodbericht op waar u op wilt reageren en klik deze aan. In het tekstvlak onderin kunt u een reactie geven op de vraag of het aanbod en deze verzenden naar de desbetreffende vrijwilliger.

Overig

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?

Heeft u een andere vraag, of een opmerking over de website. Via het ? rechts onderin de site kunt u een contact formulier invullen. Wij ondernemen dan spoedig actie.